Yhdistys tukemassa tulevaisuuden perinnepurjehtijoita!

29.04.2024

EDIT: Hakuaikaa pidennetty! Otamme hakemuksia edelleen vastaan ja loput paikat täytetään hakujärjestyksessä tukea tarvitseville.

Helsingin Perinnepurjehtijat ry:lle on myönnetty 2000 € avustus Ålandsbankenin Itämeriprojektilta. Avustus on kohdennettu taloudellisesti heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten osallistumisen tukemiseksi Puosun purjelaivaleirille 10.-14.6.2024. Leirin järjestää Helsingin Purjelaivakonttori. Leirilipun normaalihinta on 350 €/osallistuja, HPP ry:n tukeman leirilipun saa omavastuuhintaan 20 €.

Yhdistys tukee osallistumisen kuudelle lapselle ja nuorelle ja hakee nyt puosuja, joille tuki kohdennettaisiin! Toivomme tuen kohdistuvan sitä eniten tarvitseville, joten lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen osoitteeseen lotta@perinnepurjehtijat.fi.

Hakuaika 29.4.-12.5.2024.

Tarkemmat ohjeet leirilipun lunastamiseen annetaan suoraan valituille tuen saajille sähköpostitse.

Tutustu Puosun purjelaivaleiriin
Lue lisää Ålandsbankenin Itämeriprojektista

__

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti yhden hallituksen jäsenen toimesta ja hyväksytään hänen laatiman esityksensä pohjalta. Hakuprosessin päätöksen jälkeen hakemukset hävitetään (välittömästi ja pysyvästi). Tuen saaneista lapsista ei julkaista yksilöiviä valokuvia eikä heitä mainita nimeltä projektiviestintää varten, leirihenkilökunta ei myöskään saa tietää ketkä lapsista ovat tuettuja - tiedot osallistujista lähetetään Helsingin purjelaivakonttoriin yleistä osallistujalistaa varten. Saatamme pyytää jälkikäteen tuen saaneen lapsen vanhemmalta anonyymiä palautetta leiristä ja projektista, jonka mielellään julkaisemme vanhemman luvalla nettisivuillamme ja jaamme Ålandsbankenin kanssa.